UniBrace

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is download.jpeg

De UniBrace is een nieuw soort beugel waar we in de praktijk mee werken. De oorsprong van deze beugel ligt in Polen. Daar is deze beugel ontwikkeld bij Arkada.

Ingroeiende nagels staan zijn één van de meest voorkomende ongemakken in mijn praktijk. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om dit pijnlijk ongemak te lijf te gaan.

De UniBrace nagelbeugel is uniek omdat in zeer korte tijd snel resultaat kan worden behaald. De typische M-vorm is karakteristiek voor deze techniek. Het zorgt voor een extra krachtige beugel die gelijk de klachten vermindert. Er zijn verschillende mogelijkheden om de beugel te bevestigen: op de nagel, om de nagel of een combinatie daarvan.

imagesDe UniBrace is een instrument waarmee ik verschillende soorten en maten beugels kan maken voor alle vormen van ingroeiende nagels. Waar ik in het verleden eigenlijk alleen klachten aan de grote teen kon verhelpen, zijn beugels van de UniBrace ook op maat te maken voor de kleinere tenen.

De UniBrace nagelbeugel is gemaakt van chirurgisch staal en wordt vastgezet met een composiet dat geschikt en goedgekeurd is voor medische toepassingen, waardoor het veilig is voor gebruik. Composiet wordt uitgehard door een speciale lamp. 

De UniBrace nagelbeugel is een universele aanpak van het probleem van ingroeiende nagels. Maar geen ingroeiende nagel is hetzelfde, daarom is een individueel behandelplan noodzakelijk.

Als u meer informatie wilt neem dan gerust contact met mij op.   

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is images.jpeg