IBX en Dadi ‘Oil

                                                                               

Wat is IBX?                                                                        

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct!

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

 

Wat heeft u aan IBX?

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden weer sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door veelvuldig in water zitten of door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

 

Voor welke klant is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix, een natuurlijke zwakte, een genetische afwijking of een ziekte.

IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is geschikt voor o.a. kapsters, dames, heren, nagelbijters, mensen die veel met hun handen in het water zitten en ook voor klanten die geen kunstproducten op de nagels mogen dragen zoals bijv. horeca en zorgverleners.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd Gel Polish gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de Gel Polish beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van Gel Polish.

 

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de bovenste laag van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

 

IMG_6047

Waarvoor gebruik je IBX?

Versteviging van natuurlijke nagels

Zonder IBX Repair is het nauwelijks mogelijk om klanten, die zwakke, kwetsbare nagels hebben, mooie lange natuurlijke nagels te geven. Voordat de nagel genoeg kan groeien is de nagelplaat al beschadigd. De laagjes van de nagelplaat laten los of er brokkelen stukjes af of er ontstaan scheurtjes. IBX Repair zorgt er voor, dat de nagel sterk genoeg is om lang te groeien én mooi te blijven. Als er nog geen beschadigingen zijn, hoef je voor deze behandeling alleen IBX te gebruiken. Ten behoeve van mooie lange natuurlijke nagels  is IBX Repair alleen nodig als er beschadigingen zijn.

Herstel van beschadigingen

Voor het herstellen van beschadigingen gebruik men IBX Repair. In sommige gevallen is het niet nodig om de hele nagel met IBX Repair te behandelen. Het is voldoende om de beschadigde plek te behandelen met IBX Repair. Wel wordt bij elke behandeling met IBX Repair vervolgens de hele nagel met IBX te behandeld.

Het aantal behandelingen, dat nodig is om een beschadiging te herstellen is afhankelijk van de aard en de omvang van de beschadiging. Dit is niet in één behandeling klaar. Men moet er rekening me houden dat het herstel van beschadigde nagels meerdere behandelingen nodig heeft.

Bescherming onder Gel Polish en of Nagellak

Als je IBX wilt gebruiken als beschermingslaag onder Gel Polish of onder nagellak, dan behandeld men de hele nagel altijd eerst met IBX Repair en vervolgens met IBX. In dit geval is het de combinatie van IBX Repair en IBX, die de bovenste lagen van de nagelplaat tot één stevig geheel maakt, waardoor beschadigingen ten gevolge van het verwijderen van Gel Polish tot het verleden behoren.

 

IMG_3927

Dadi ‘Oil   

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Wanneer dit product regelmatig wordt gebruikt zal dit een zichtbare verbetering geven. De nagelriem zal een mooie afwerking zijn van mooie sterke nagels ..

Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Naturlijke Vitamine E, een krachtige antioxidant aan toegevoegd. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur en is zelfs geschikt als voedsel!

 *IBX behandeling is alleen in gecertificeerde salons*