Over mij

Ik zal me even voorstellen:

VintaframeImage [292729]

 

Mijn naam is Annelies van Zanten

eigenaresse van Annelies Voetverzorging.

 

Sinds januari 1994 ben ik gediplomeerd pedicure. Hierna heb ik meteen het diploma Voetverzorging bij Diabetici en Reuma gehaald, om zo iedereen goed te kunnen helpen. Aangezien alle ontwikkelingen steeds verder gaan werd het tijd om in 2012 het diploma Medisch Pedicure te behalen.

Tevens houd ik mij op de hoogte door cursussen, workshops, congressen en beurzen te volgen en te bezoeken. Vandaag de dag houden we ons buiten de vakliteratuur ook op de hoogte via de social media waar pedicures onderling met elkaar kunnen overleggen.

In de praktijk wordt voornamelijk gewerkt met Hypogeen producten …

De dierproefvrije huidverzorgingslijn van Hypogeen is speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer gevoelige huid. De producten van Hypogeen zijn ook zeer goed te gebruiken voor mensen met diabetes.

De product ingrediënten vullen namelijk de tekorten aan die bij hen zijn ontstaan en dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Met de voet-been crème van Hypogeen voorkomt u onnodige voetproblemen, waaronder een diabetesvoet. Door de crème regelmatig aan te brengen, geeft u kloven, schilfers en eelt geen kans. Dankzij de actieve enzymen in het unieke papaja-extract voelt uw huid onmiddellijk zachter en comfortabel aan. U kunt de voet-been crème van Hypogeen per 50 gram ( tube ),100 ml (pot) of 300 ml (pompflacon) kopen.

Ook kan Hypogeen gewoon gebruikt worden door mensen die steunkousen dragen. Na onderzoek is gebleken dat Hypogeen heeft geen nadelige invloed op de steunkousen heeft.

Tevens gebruik ik in de praktijk IBX. Dit product wordt samen met Dadi ‘Oil gebruikt om nagels te herstellen. Tegenwoordig wordt de Dadi ‘Oil ook wel gebruikt bij nagel problemen die kunnen voorkomen n.a.v. chemotherapie. De olie is namelijk zonder chemische toevoegingen, 95% gecertificeerd organisch en makkelijk op te brengen met een kwastje. De resultaten van het gebruik van de olie zijn bijzonder, mits het voldoende aangebracht wordt.

   IMG_6224